Tjenester

Her er noen av rørlegger – tjenestene vi utfører

Spylevogn for tette rør

Tette avløp

Vi har alt av utstyr for «bekjempelse» av tette avløp, WC, sluk, kummer m.m. Med egen spylevogn kan vi komme til steder der stakefjæren kommer til kort og du får bedre rens av rørene.

Les mer om tette rør

Nybygg:

Her utfører vi alt innenfor ringmur.
Det er bunnledninger, 1. gangopplegg og utstyrsmontering.
Vi bruker rør i rør system og produkter av velkjente leverandører på det norske markedet. Vi gir gjerne komplette pristilbud på nybygg med alt inkludert.

Oppussing/restaurering av eldre boliger:

Vi skifter ut gamle røropplegg og legger nye rør. Vi skifter ut bad innredninger, dusjer, badekar og WC. På kjøkken hjelper vi med nye kummer, kraner og montering av oppvaskmaskiner. Vi kan også montere kjøleskap med isbitmaskiner osv.

Waterguard:

Lur investering som kan lønne seg.
De byggetekniske forskriftene fra 2010, TEK10, krever at installasjoner med vann i rom uten sluk i gulv skal sikres med lekkasjestoppere. Dette gjelder for boliger og næringsbygg.

Lekkasjestoppere er utstyr som monteres i eller omkring vannførende installasjoner, for å registrerer lekkasje og automatisk stenge vanntilførselen til skadestedet.

Dette vil typisk gjelde kjøkken der oppvaskmaskin, vanntilkoblede kjøleskap og kaffemaskiner er montert inn, samt kantiner med kaffemaskiner, vanndispensere, etc.

Kravene fra forsikringsbransjen, FG, er strengere enn myndighetenes. Her kreves det også at alle sanitær-rom og alle skjulte og åpne vannledningsanlegg overvåkes med utstyr som er godkjent av forsikringsselskapene. Alle Waterguard-produktene har FG-godkjenning.

Serviceoppdrag:

Ingen serviceoppdrag er for lite! Vi gjør både store og små oppdrag.
Skifte kraner, pakninger, røropplegg som må fornyes, bytte ut deler på dusjhjørner og vegger osv.
Skifte ut varmtvannsberedere, legge opp nytt røropplegg, skifte vannlåser osv.

Stikkledninger:

Vi legger også stikkledninger inn til ringmur og kobler.
Vårt firma har utført og godkjent ADK kurs for legging av rør i grøft.

Varmepumper:

Vi installerer diverse systemer for oppvarming av bolig. Det er luft til vann, luft til luft osv. Det er mange forskjellige systemer og vi kan hjelpe deg med utstyr og innstallering av disse. Vi gir deg gjerne råd om hva vi anbefaler til akkurat ditt behov.

Fjernvarme:

Er et energisystem der energi til oppvarming produseres ett sted og anvendes et annet sted. Til transport av varmeenergien brukes et fjernvarmenett, en lukket rørsløyfe som transporterer varmt vann til forbruker og lunket vann tilbake for ny oppvarming. Energiproduksjonen kan derved skje i en eller flere varmesentraler flere kilometer fra forbrukeren.

Sprinkel system:

Vi installerer også sprinkelutstyr til bolig og næringsbygg. Noen ganger kan sprinkel system være med på å gjøre boliger/leilighet og næringsbygg mer sikre mot brann.

Sanitær:

Vi bruker de mest velkjente leverandører på sanitærutstyr. Dette er for at både vi og kunden er sikre på å få produkter av god kvalitet i boligen/leiligheten sin. Det er viktig for oss at de produktene vi monterer er velkjente og gode produkter.

Døgnvakt – rørleggertjenester utenom arbeidstid

Vi tilbyr rørleggervakt for akutte behov ifm. lekkasjer, tette rør m.m utenom vanlig arbeidstid. Ring oss på vakttelefon 918 26 207.