IFØ/Porsgrund bad

IFØ/Porsgrund

Fra 1. juni blir Ifø Sanitær og Porsgrund Bad AS slått sammen til èn organisasjon i Norge.

Ifö logo

Ifö og Porsgrund bad er eid av det finske Sanitec-konsernet, og vil fortsatt bli markedsført som selvstendige merker i Norge.

Porsgrund bad

Ifö/Porsgrund bad leverer sanitærporselen, dusjløsninger, badekar og baderomsmøbler. Produksjonen av Porsgrund sanitærporselen ble startet i 1948 som en del av virksomheten til Porsgrunds Porselænsfabrik. Fabrikken som lå på Kulltangen i Porsgrunn hadde på det meste produksjon i 3 etasjer og mer enn 250 ansatte. Her ble det produsert klosetter og servanter, men også deler til serviser og i en periode også keramsike fliser. Det velkjente ankeret var logoen for sanitærporselenproduktene en lang periode. Fabrikken i Porsgrunn ble lagt ned i 2007 og all produksjon ble flyttet til våre nordiske søsterbedrifter.

Porselen er fortsatt kjernen i vår virksomhet, selv om vi idag kanskje er like kjent for våre dusjløsninger, badekar og baderomsmøbler. Vi driver kontinuerlig produktutvikling og ønsker at de mer enn 60 årene som har gått siden oppstarten bare skal være innledningen på en fantastisk fremtid.